خواص میوه قیسی در طب سنتی
اگر دنبال یک خوراکی پرخاصیت هستید که هم بسیار لذیذ باشد و هم برای سلامتتان بسیار مفید، به شما قیسی را پیشنهاد میکنیم. قیسی در اطراف دماوند، آمل ،تسوج آذربایجان شرقی فراوان است. البته به برگه زردآلوی خشک شده هم قیسی یا برگه نیز میگویند.
از خواص قیسی در کتابهای طب سنتی و طب قدیم بسیار گفته شده است. این محصول که به نام مشمش در این کتب آمده سرشار از بتاکاروتن و فیبر است.
اگرچه زردآلو خشک یا همان قیسی و کنسرو زردآلو در طول سال و همیشه در دسترس هستند، ولی زردآلو تازه را که حاوی منبعی غنی از ویتامین C است فقط در طول سه ماه فصل تابستان می توان در کشور یافت کرد.